Робоча нарада з сільськими головами з питань пожежної безпеки

image
9 Серпня 2019, 12:52
Поділитися:

Під керівництвом виконуючої обов’язки голови районної державної адміністрації Славінській О.В. проведена нарада з сільськими головами с.Шамраївка, с. Великополовецьке, с.Буки та с.Дулицьке. В нараді брали участь начальник відділу з питань цивільного захисту,  ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та житлово-комунального господарства Ворушило М.С. та начальник Сквирського районного сектору ГУ ДСНС України у Київській області Шуляк І.М.

Розглянуто і обговорено наступні питання:

1.Про удосконалення протипожежного захисту на місцевому рівні.

 

2.Про визначення стану готовності сільських рад у створенні власних місцевих пожежних команд.

3. Про узагальнення переліку фактично наявних земельних ділянок під будівництво місцевих пожежних команд/центрів безпеки, межі територій яких визначено та затверджено містобудівною документацією.

4. Про визначення переліку суміжних населених пунктів готових до співфінансування утворення та подальшого утримання спільних підрозділів місцевої пожежної охорони через реалізацію окремих програм, які фінансуються за рахунок міжбюджетних трансфертів.

5. Про визначення (встановлення) розрахунково-фінансових потреб на створення, реконструкцію та забезпечення діяльності підрозділів місцевої пожежної охорони, а також гарантійної долі участі у їх фінансуванні.

6. Різне.

По результатам обговорення прийнято рішення:

Відділу з питань ЦЗ ЛНЧК та ЖКГ Сквирської РДА, Сквирському РС ГУ ДСНС України у Київській області та сільським головам:

вивчити питання про удосконалення протипожежного захисту на місцевому рівні

Головам сільських рад:с.Шамраївка, с. Великополовецьке, с. Буки та с.Дулицьке до 14.08.2019 року

– надати інформацію до Сквирського РС про наявність передбачених земельних ділянок під будівництво підрозділу МПО, згідно затвердженого Генерального плану населеного пункту (за наявності/вказати стан розробки/подання на затвердження/реквізити затвердженої містобудівної документації);

– визначити суміжні населені пункти зацікавлені у співфінансуванні заходів щодо створення спільного підрозділу МПО (МПК/ЦБГ)(за згодою).

Про виконання протокольного доручення подати інформацію довідділу з питань ЦЗ ЛНЧК та ЖКГ Сквирської районної державної адміністрації та Сквирський районний сектор ГУ ДСНС України у Київській області до 14 серпня 2019 року.

Джерело: Сквира.info