Робоча група розпочала ліквідацію незаконних заправок

image
4 Січня 2020, 14:51
Поділитися:

03 січня в Київській ОДА відбулося засідання робочої групи щодо  питання нелегальних АЗС на Київщині. За оперативними даними, таких понад 500. «Вісті» побували на засіданні.

Засідання міжвідомчої робочої групи з проведення спільних заходів із ліквідації нелегального обігу та нелегальної роздрібної торгівлі пальним на території Київської області провів заступник голови КОДА Василь Володін.

«Поставлено завдання ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами. Ми маємо працювати спільно із патрульною поліцією та іншими органами влади на місцях», – зазначив Володін.

Під час засідання було запропоновано включити до складу робочої групи представників Управління патрульної поліції, ПрАТ «Київобленерго» та Служби автомобільних доріг у Київській області.

Київщина у цифрах

За оперативною інформацією, на території Київської області функціонує майже 500 АЗС/АГЗП, із яких правоохоронними органами перевірено 372. За минулий тиждень демонтовано 49 незаконних заправок, вилучено 85,518 тонн пального на загальну суму 2 млн 049 тис. 551 грн, а також обладнання на суму 5 млн 400 тис. грн.

Зокрема, співробітниками податкової міліції проведено огляд 199 АЗС/АГЗП. Про це повідомив заступник начальника оперативного управління Головного управління ДФС у Київській області Євген Котик.

На Бориспільщині велика кількість незаконного бізнесу

Окремо в цифрах про Бориспільщину на засіданні не говорили, але прозвучала інформація, що даний регіон один із тих, де працює велика кількість незаконних АЗС та АГЗС. Тож усім службам разом із органами місцевого самоврядування поставлено завдання ліквідації незаконного бізнесу.

Нагадаємо, 27 грудня за дорученням Кабінету Міністрів України під контролем голови КОДА Олексія Чернишова створена міжвідомча робоча група по боротьбі із незаконними АЗС та АГЗС.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама