Рівненський депутат посприяв у забезпеченні житлом поліцейської з Гостомеля (ВІДЕО)

image
30 Грудня 2022, 20:17
Поділитися:

Фото з місця подій

Поліцейська Олена Магльована з Гостомеля, родина якої була жорстоко вбита росіянами, а житло – повністю знищене, вдячна депутату з Рівненщини за сприяння у забезпеченні житлом

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на спільноту “Поліція Київської області” у Facebook.

Олена Магльована з перших годин нападу окупантів перебувала на добовому чергуванні в поліції міста Ірпінь. Її рідних жорстоко вбили, однак поліцейська не зрадила Присязі і продовжує служити та захищати.

Під час ракетних обстрілів будинок, у якому проживала родина, був знищений, тому депутат із Рівненщини 155 округу Віктор М’ялика посприяв у забезпеченні благоустрою.

Депутат розповів:

Дізнавшись, що у Олени житло в Гостомелі повністю було зруйноване, я вирішив підтримати дівчину в такій складній життєвій ситуації.

Поліцейська разом із благодійником вже оглянули квартиру. Надалі пан Віктор буде сприяти і в здійсненні облаштуванні оселі.

Нагадаємо, що поліція Київщини повідомила про підозру колаборанту з Гостомеля, який у березні 2022 року забив лопатою свого товариша.




Читати “Моя Київщина” у Facebook




Джерело