Ріст ціни на «електрику»: Заощадити завдяки бойлеру, можливо, не вдасться – Олег Попенко

image
6 Травня 2019, 18:05
Поділитися:

Електроенергія буде зростати, це обумовлено великим попитом на неї. Тож передбачити, що з часом завдяки, скажімо, бойлеру ви платитимете менше, неможливо.

Про це в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» повідомив голова комітету ЖКІ, благоустрою, екології та охорони навколишнього середовища Громадської Ради при КМДА Олег Попенко.

«Крім того, встановлення бойлера передбачає ще й укріплення електропроводки, особливо в старих будинках, в проект яких не закладалася така кількість електроприладів, якими ми користуємося нині», – пояснив експерт. 

Виходячи з цього, Олег Попенко радить громадянам шукати можливості зменшити попит на ті чи інші ресурси. 

«Це можуть бути енергоекономні прилади, утеплення помешкань, заміна вікон. Ну і, звісно, одним з найкращих способів економії є об’єднання мешканців будинку, коли можна буде вибрати постачальника послуг, взяти доступні кредити на енергозбереження всього будинку, вирішити питання щодо автономного обігріву тощо», – розповів голова комітету ЖКІ. 

Читайте також: Тарас Загородній: Причина завищених тарифів на «комуналку» – монополізація ринку ЖКГ

Читайте також: Відтепер штрафувати можна не лише споживача за несплату, а й постачальника за неякісну послугу – Святослав Павлюк

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV