Ріелтори Ірпеня будуть найкращими в Україні

image
11 Травня 2019, 14:47
Поділитися:

Такі перспективи мають місце з огляду на підписаний меморандум між Асоціацією фахівців з нерухомості та Агенцією розвитку Ірпеня. 

Підписання відбулося в рамках навчання з Інтернет Маркетингу. Директор веб-студії IT4U.ua, Anton Zolotaryov розповідав про сучасні тренди роботи з клієнтами в мережі інтернет.
Про бренд міста Ірпінь та важливість розуміння суті бренду компанії і роботи з ним розповідав Максим Плешко. 
За словами голови Асоціації фахівців з нерухомості, Тетяни Богуш місія Асоціації, це створення високефективного класу ріелторів. “Ми розуміємо, що важливо не тільки продавати. Не тільки залишити нашого клієнта задоволеним. Для нас також важливо бути в тренді з містом у якому ми живемо і будуть жити наші клієнти. Жити з чудовим Ірпенем на одному подиху. Знати все про місто і працювати з ним в унісон”.
Такі події, як сьогодні покликані підвищувати експертність у середовищі ріелторів, переконана керівник проекту підтримки підприємництва I-Smart в Ірпені Ірина Огороднікова. “І меморандум, який ми сьогодні підписали окреслює наше стратегічне партнерство в даному напрямку”.
Сайт Ірпеня “04597” надає професійні послуги з інтернет-маркетингу, бренд-менеджменту, реклами і написання текстів, які допомагають продавати.
Читайте також: В Ірпені виступить гурт Kozak System
Будьте постійно у курсі подій, якими живе Ірпінь, – підписуйтесь на канал 04597.com.ua уFacebookтаInstagram!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня