Рятувальники у Києві ліквідовують наслідки влучання уламків рашистської ракети в Дарницькому районі, – ФОТО

image
14 Травня 2022, 17:30
Поділитися:

Рятувальники столичної служби “Київська служба порятунку” виконують аварійно-рятувальні роботи в житловому будинку в Дарницькому районі, який постраждав від падіння уламків ракети.

Рятувальники КАРС проводять аварійно-рятувальні роботи у Дарницькому районві Києва, КМДА

Рятувальники КАРС проводять аварійно-рятувальні роботи у Дарницькому районві Києва, КМДА

Про це повідомляє КМДА, з посиланням на директора Департаменту муніципальної безпеки Романа Ткачука.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”: там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин.

Рятувальники КАРС проводять аварійно-рятувальні роботи у Дарницькому районві КиєваРятувальники КАРС проводять аварійно-рятувальні роботи у Дарницькому районві КиєваРятувальники КАРС проводять аварійно-рятувальні роботи у Дарницькому районві Києва

Роман Ткачук підкреслив, що 13 травня рятувальники “КАРС” втретє виїхали в Дарницький район столиці для усунення наслідків надзвичайної ситуації у 15-поверховому будинку.

Небезпечну ділянку рятувальники огородили обмежувальною стрічкою.

Нагадаємо, 25 лютого внаслідок потрапляння ракети в Дарницькому районі сталося руйнування балконів фасадної частини з 1 до 8 поверхів, а потім загорання на 11 поверсі, а також загорання зовнішніх конструкцій у трьох під’їздах. Крім цього, внаслідок попадання уламків ракети у багатоповерховий житловий будинок, троє людей поранено, одна людина – у тяжкому стані.

13 березня та 19 квітня рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовували наслідки вибуху від потрапляння уламків ракети, а саме демонтували аварійні елементи конструкцій та усували аварійні балкони фасадної частини будинку. Також були проведені роботи з тимчасового закриття пошкоджених віконних пройомів армованою плівкою для збереження тепла в будівлі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Києві рятувальники та співробітники комунальних служб працюють над ліквідацією наслідків влучання ворожої крилатої ракети в житловий будинок у Шевченківському районі столиці. На місці працюють рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” спільно з ГУ ДСНС в м. Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua