Рятувальники привітали з днем народження 6-річного киянина, який допомагав гасити пожежу

image
16 Вересня 2020, 13:55
Поділитися:

Столичні пожежники влаштували сюрприз до дня народження 6-річного киянина. У серпні Тихон допомагав ліквідовувати масштабну пожежу на вул. Велика Васильківська, 81. Тоді він відважно підсвічував рятувальникам маленьким ліхтариком.

Свій шостий день народження юний рятувальник святкував вчора, 15 серпня. У ДСНС не залишилися байдужими і вирішили привітати сміливу дитину.

– Ранок вівторка розпочався для маленького героя доволі цікаво. Разом із батьками та близьким другом його запросили до пожежної частини в Києві № 25, що на Оболоні. Там радо прийняли нашого героя та розповіли про основну техніку і оснащення, якими користуються пожежні, розповідають у пресслужбі ГУ ДСНС у Києві.

Імениннику також провели екскурсію у столичному музеї пожежно-рятувальної техніки. Зі слів Тихона, це місце йому дуже сподобалось, і він з радістю повернувся би сюди ще раз.

– Та на цьому сюрпризи для нашого іменинника не завершилися. Для нього підготували смугу перешкод на тренувальній вежі. Тихон з неймовірною наснагою та витривалістю пройшов всі перешкоди, де на фініші його вже очікував очільник столичних рятувальників Андрій Ватолін. Головний рятувальник столиці привітав нашого юного героя подарунком та подякував за розуміння і допомогу, повідомляють у ДСНС.

Нагадаємо, ввечері 19 серпня столичні рятувальники ліквідовували пожежу в 4-поверховому будинку на вулиці Великій Васильківській, 81. Вогнеборці встановили, що пожежа виникла на покрівлі будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Після пожежі міська влада тимчасово поселила мешканців будинку в готелі на Печерську.

Олена Петришин

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ