Рятувальники назвали причину вибуху в Обухові: вона дуже банальна

image
2 Лютого 2020, 05:43
Поділитися:



31 січня в Обухові в квартирі на восьмому поверсі одного із будинків стався вибух. Внаслідок нього випало вікно лоджії, було пошкоджено кухню господаря, двері в квартирі, автомобіль, який було припарковано під вікном будинку. Крім того, постраждав сам власник 1949 року народження, в нього медиками було виявлено опіки незначного ступеню.

На місці працювали рятувальники, медики, поліція, представники міської ради, був мер міста та співробітники “Київоблгаз”. Саме Київоблгаз провів аналіз на герметичність газової плити та завірив, що газ прилади не пропускали.

Після цього спеціалісти зробили ймовірний висновок зі слів господаря та власного спостереження, що причина в тому, що господар поставив чайник на плиту, та забув про нього, під час кипіння вода затушила вогонь, а газ продовжував потрапляти в приміщення.

Отже, нагадуємо, будьте обережні, памятайте, що при неправильній експлуатації газових приладів існує загроза вибухів, пожеж та інших нещасних випадків.

Нехтуючи правилами безпеки, можна поплатитися майном, здоров’ям та навіть життям, наражаючи на небезпеку не лише себе, а й оточуючих.

Щоб уникнути нещасних випадків, будьте завжди уважними при користуванні газом, неухильно дотримуйтесь правил експлуатації газових приладів!





Source link