Рятувальники евакуювали учнів двох броварських шкіл

image
11 Жовтня 2019, 16:43
Поділитися:

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту міста Бровари на 2019 рік затвердженого розпорядженням міського голови від 28.02.2019 року №46-ОД, в місті тривають тижні безпеки життєдіяльності, в рамках яких у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах проводяться заходи, спрямовані на попередження дитячого травматизму та надзвичайних ситуацій за участі малечі та учнів ЗОШ. Про це повідомляє на офіційному сайті Броварська міська рада.

 

10 жовтня 2019 представниками відділу з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами, спільно з управлінням освіти і науки Броварської міської ради Київської області та представниками Броварського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області були проведені об’єктові тренування в загальноосвітніх школах міста Бровари (Броварська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1, Броварська загальноосвітня школа I-III ступенів №6).

 

На першому етапі навчань після ввідної команди про умовну «пожежу» в холі центрального входу була проведена евакуація учнів за межі будівлі. На другому етапі навчань рятувальники в засобах захисту провели бойове розгортання для виявлення вогнища загорання та його ліквідації. 

На майданчику школи відбулося організоване шикування та звірка присутності всіх учасників освітнього процесу.

 

Учні мали можливість спостерігати за чіткими  та злагодженими діями рятувальників, які швидко локалізували умовне вогнище загорання.

Метою даного заходу була підготовка учнів та вчителів до можливих надзвичайних ситуацій.

На завершення учасники заходів обговорили свої дії та підбили підсумки тренувань.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed