Рятувальникам Фастова передали нові пожежні автомобілі, – голова Нетяжук

image
24 Червня 2022, 11:16
Поділитися:

24 червня 2022 г. 10:25

Рятувальники Фастова 21 червня отримали два пожежні автомобілі, аварійно-рятувальне обладнання, бойовий одяг та спорядження за сприяння іноземних друзів громади та міста-побратима.

Про це, як передає KВ, повідомив фастівський міський голова Михайло Нетяжук.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Дякую усім, хто допоміг доправити цю техніку до Фастова. Отцю Мишку Романіву, настоятелю римо-католицької громади міста, за ініціативу та організацію!Вульфу Петрам і Вільгельму Штрік – мешканцям Німеччини, котрі зібрали кошти для авто та особисто перегнали його до Валчу. Місту-побратиму Валч та голові Валецького повіту пану Богдану Ванкевичу за сприяння!”, – написав Нетяжук.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також він подякував Рицарям Йоана Павла ІІ та особисто пану Бартломею Янизі, фундації Харитативні за роботу з оформлення документації та організацію логістики.

“Дякуємо за усебічне сприяння у доправленні автомобілів до Фастова дружині посла Республіки Польща в Україні Моніці Капа-Ціхоцькій. Ці автомобілі будуть задіяні на невідкладних роботах в осередках пожеж. Однак маємо надію, що таких випадків у нашій громаді буде якнайменше. Дякуємо нашим партнерам за підтримку! Разом – ми переможемо!”, – додав міський голова.

Нагадаємо, міський голова Ірпеня Олександр Маркушин підписав угоду про партнерство із мером португальского міста Кашкайш Карлушем Керрейрашем. Відтепер Ірпінь зможе перейняти досвід міста-побратима.

Читайте: Ірпінь та португальський Кашкайш стали містами-побратимами

Фото: соцмережі

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона