Резиденція Святого Миколая в астрономічній обсерваторії

image
24 Грудня 2020, 22:08
Поділитися:

Головна  /  Резиденція Святого Миколая в астрономічній обсерваторії

|  24. 12. 2020

У КЗ БЦМР Клубі за місцем проживання «Прометей» за кошти громадського бюджету реалізовано проєкт «Астрономічна обсерваторія для спостереження і виявлення зоряного простору»: діє астрономічний гурток, учні шкіл і мешканці міста за зоряної погоди спостерігають за небесними світилами.

З 19 грудня обсерваторія з легкої руки адміністрації закладу перетворилася на Резиденцію Святого Миколая. Вихованці клубів з різних мікрорайонів міста мали можливість поспілкуватися з Чудотворцем, поринути в атмосферу чудового свята, розповісти Миколаю віршика, виконати пісню та отримати від нього подарунок.

І ще один персонаж чекав на дітлахів – це казковий Звіздар. Хоча зірок на небі в той час не було, але всі охочі змогли познайомитися з можливостями одного з телескопів, роздивляючись наземні об’єкти. Усі відвідувачі (їх було понад сотня) були у захваті від цієї події.

Епідемічні вимоги диктують нові підходи до відзначення свят, але свята мають бути, адже це радість для наших дітей! Педагоги закладу вдячні батькам своїх вихованців за чудові відгуки в соціальних мережах про організацію свята.

Тож запрошуємо бажаючих у резиденцію Святого Миколая!

Фотогалерея 

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт