Резніков vs. Шойгу: журналісти на фактах біографії українського міністра показали, чому Україна переможе (відео)

image
20 Травня 2022, 20:52
Поділитися:

20 травня 2022 г. 20:43

Життєвий шлях і кар’єра міністра оборони України Олексія Резнікова (на фото праворуч) вражають на фоні сірої біографії його російського противника – очільника міноборони рф Сергія Шойгу (на фото ліворуч). А управлінський талант українця дозволяє ефективно нищити ворога, що недооцінив ані персону українського міністра, ані здатність українських захисників чинити опір і перемагати.

Про це йдеться у матеріалі програми “Гроші” телеканалу “1+1”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Справжній баттл воєначальників воюючих країн. Хто ці люди, які по різні боки фронту очолюють найбільше протистояння на планеті в XXI столітті?”, – запитали журналістів, і на прикладі очевидних фактів біографії дійшли закономірного висновку: Україна переможе.

Слідкуйте за “КиївВладою” в ТелеграмПодписаться

Журналісти нагадали, що у дитинстві Олексій Рєзніков мріяв стати… аніматором. А став справжнім міністром оборони країни, що воює.

За його плечима – два роки служби в армії. А ось Шойгу не служив жодного дня – поки в середині 80-х років минулого століття Резніков служив у військово-повітряних військах, Шойгу працював виконробом за п’ять тисяч кілометрів від Москви.

Резніков – майстер спорту та чемпіон України з екстремального автоспорту, захоплюється гірськими лижами, дайвінгом, парашутним спортом, а у світському житті – віртуозно виконує танго. Шойгу похвалитися нічим таким не може; його темні захоплення пов’язані з шаманізмом та кривавими бурятськими обрядами.

Рєзніков у 1990-х роках став дипломованим правознавцем, займався успішною адвокатською практикою. 2004 року у Верховному Суді домігся переголосування другого туру президентських виборів, після чого Віктор Ющенко став президентом.

У 2010-х майбутній міністр оборони України став депутатом Київради, радником столичного мера Віталія Кличка, займався організацією “Євробачення” та Ліги чемпіонів УЄФА, а у 2020-му став віце-прем’єр-міністром. Дбав про переселенців та відновлення Донбасу. 2021 року став міністром оборони України. Як виявилося у 2022-му – Резніков опинився на висоті. На відміну від свого російського “колеги”.

Читайте: Війна переходить у довготривалу фазу, українців чекають важкі тижні, – Рєзніков

Фото: скриншот Youtube

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона