Режисер “Дикого поля” розповів про нічну сцену на пагорбах Трипілля

image
14 Вересня 2020, 03:14
Поділитися:



Яскраво закінчилися Дні українського кіно в Новій Каховці. У суботу разом з показом кінострічки «Дике поле» відбулася зустріч глядачів із режисером фільму Ярославом Лодигіним.

На ній він, крім іншого, розповів про зйомку нічної сцени з вершниками, передають Хроніки Обухова з посиланням на Нову Каховку.

Сцену з кіньми ми знімали найдовше. Денну частину цього епізоду, коли наші герої їдять пігулки, знімали на Старобільщині. Але таку кількість коней, костюмів і людей, які проходять повз кабіну КамАЗу, ми не могли привести на Старобільщину. Тому нічну частину знімали на пагорбах Трипілля в Київській області, розповів він.

За його словами, “люди, які готували цих воїнів, масовку, художники по костюмах, менеджери по масовках, дуже засмутилися, коли побачили фінальний монтаж”.

Бо красивих костюмів, які вони пошили, практично не видно. Але це кіно, тут все не покажеш. Загалом ми зняли десь годин 10 корисного матеріалу. Зараз обговорюємо можливість зробити розширену версію фільму для телебачення – серій чотири, додав він.

Довідково:

  • Дике поле» – українсько-нідерландсько-швейцарський фільм, екранізація роману відомого українського письменника, поета і співака «Ворошиловград» Сергія Жадана.
  • Стрічка є дебютною режисерською роботою Ярослава Лодигіна.
  • Фільм вийшов в обмежений український прокат 8 листопада 2018 року.
  • Ярослав Лодигін раніше займався короткометражкою «Золотий парашут» (2010).
  • «Дике поле» – його перша повнометражна робота.





Source link