Рейдерська компанія «Інвестохіллс Веста» знову працює через «чорних нотаріусів»

image
31 Липня 2021, 12:17
Поділитися:

У розпорядження засобів масової інформації знову потрапила інформація про нові атаки рейдерської компанії “ФК “ІНВЕСТОХІЛЛС ВЕСТА”, яка  на професійному рівні за підтримки чорних нотаріусів та реєстраторів продовжує в незаконний спосіб віджимати активи.

До поля зору журналістів цього разу потрапили договори купівлі-продажу земельних ділянок у Київській області, які були продані через свої підставні компанії та введені в якості в статутного капіталу ТОВ «Інвестгруп капітал».

Таким чином рейдери намагаються знищити речові докази їхньої протизаконної діяльності та ввести в оману органи досудового розслідування та судової влади.

Перепродаж захоплених земельних ділянок, їх поділ, об‘єднання, внесення до статутних капіталів компаній є традиційними кроками рейдерів при «віджиманні» чужого майна.

Діяльністю рейдерської компанії “ФК “ІНВЕСТОХІЛЛС ВЕСТА” вже зацікавилися НАБУ, ДБР та СБУ. Наразі завершено документування кола пов‘язаних осіб з числа столичних нотаріусів та держреєстраторів з однієї з сільських рад Київщини.