Ресторатор із Броварів щодня годує бригаду з 500 бійців. ВІДЕО | Трибуна

image
21 Серпня 2023, 18:35
Поділитися:

Володимир Шуляк відкрив десятки ресторанів по всьому світу та з початком повномасштабної війни росії проти України пішов на передову, аби годувати бійців 47 ОМБр, серед яких – і пів тисячі з Броварщини. Тепер Володимир має позивний «Шеф» і вважає свою роботу найкращою у світі. Про шеф-кухаря 47 ОМБр «Маґура» розповіли в новому відео проєкті «Український Свідок».

Чоловік має 25 років досвіду роботи в галузі громадського харчування. Він починав у пабі O’Briens у Києві, а зараз на його рахунку – десятки ресторанів у різних куточках світу – Лондоні, Відні, Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, ОАЕ. Тепер Шеф годує 500 бійців.

Зброя – черпак і ніж

«Я прокидаюсь зранку та годую людей. Можу навіть не знати, яке зараз число та час», – розповідає Володимир.

Темп роботи високий, на сон часом лишається 4-5 годин. Тож, зізнається, що «не стомився, але за**ався. Але в цілому почуваюся бадьоро, весело».

«Це щось середнє між скульптором, художником, поетом…та доктором. А зброя моя – це черпак та ніж», – характеризує свою роботу Володимир.

Як почалась служба Шефа

У перший день війни Володимиру подзвонив мер Броварів та попросив нагодувати 500 людей. Вийшло так, що протягом наступних двох місяців Шеф разом із двома кухарями годував цілу бригаду. За це Володимиру присвоїли нагороду – відзнаку Броварської міської ради «За заслуги перед містом».

Шеф вважає свою роботу найкращою у світі.

«Я знаю, що, потрапивши сюди, я втратив в сто разів більше, ніж набуду. Але не жалкую: я дарую людям радість, віддаю їм свій потенціал», – ділиться чоловік.

Також його тішить те, що може допомогти військовим. Його командир каже, що коли приїжджає кухня, то у всіх різко піднімається настрій: «у бійців хвіст пістолетом – і в бій».

ФОТО – Український свідок

Читайте також:

Оригінальні броварські кафе та ресторани 

Дітям-сиротам із Броварів допомагає столичний орган самоорганізації населення

«Біозброя» по-броварськи: історія батальйонного кабанчика з позивним «Кабачок»

Історія волонтерства сім’ї Добрівських із Броварів

Джерело: Трибуна – Бровари