Ресторан “Хуторець”: проведення банкетів та доставка їжі в Броварах

image
26 Січня 2022, 11:43
Поділитися:

Один відомий кухар сказав: якщо ми приречені їсти тричі на день, то слід робити це смачно! Ми пвністю погоджуємося з цією думкою, а тому пропонуємо вам познайомитись з неймовірним рестораном “Хуторець” в Броварах.

Понад 10 років заклад зустрічає гостей з притаманною лише українцям щедрістю та щирістю. Тут цінують своє коріння та традиції, при цьому залюбки експериментують та надихаються кухнями інших країн світу.

Ресторан “Хуторець” – це місце, де кожен знайде саме те, що прийдеться йому до душі. Затишний інтер’єр, що занурює вас у традиційну українську культуру, бездоганне обслуговування, завдяки якому ви почуваєтеся комфортно та вільно, і звісно ж – неймовірно смачна кухня.

В меню представлені традиційні страви української, грузинської та італійської кухні, а також смаколики, приготовані за ексклюзивними рецептами місцевих кухарів. Великі порції приготованої з душею їжі не залишать байдужим жодного гостя. Тут можна замовити страви на будь-який смак та отримати незабутнє задоволення від трапези.

В ресторані “Хуторець” в Броварах однаково комфортно проводити тихий сімейний вечір або ж гучну вечірку.

До ваших послуг:

Весільний зал на 100 місцьМисливська хатинка на 15 місцьЗал «Морячок» на 20 місцьЛітня терасаДитячий майданчик

Крім того, святкувати з “Хуторцем” вигідно: замовляючи банкет, вам не доведеться сплачувати за оренду зали та мінімальну ціну за кожного гостя – ви розрахуєтесь лише за те, що замовите. Також заклад залишає за клієнтом право принести свій алкоголь, напої та десерти, аби не залежити від цін ресторану.

Ще однією перевагою ресторану є послуга доставки їжі в Броварах за вказаною адресою. Тепер ви можете влаштувати свято у будь-якому місці і будь-який час! Оберіть улюблені позиції з меню, а команда “Хуторця” оперативно виконає ваше замовлення, аби ви могли насолоджуватися найсмачнішими стравами в Броварах!

Замовити їжу в Броварах просто: для цього потрібно лише зателефонувати за номером: (096) 555-53-53 або (063) 100-04-08.

Ознайомитись з нашим меню можна на сайті “Хуторця”.

Завітайте до нас одного разу, і ми станемо друзями на довгі роки!

Адреса: с. Скибин, вул. Київська, 2.

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua