Ресторан «Хуторець на околиці» | Новини

image
2 Червня 2021, 13:12
Поділитися:

Українська кухня та гостинність славляться на весь світ. Різноманіття страв, смаків і традицій – це те, заради чого тисячі іноземців щороку вирушають у гастро-тури Україною. Нам з вами неймовірно пощастило насолоджуватися цим багатством щодня, тож давайте не нехтувати таким подарунком долі – відкриваймо для себе нові смаки України!

Вже понад 10 років ресторан «Хуторець на околиці» пригощає своїх гостей кращими стравами традиційної української кухні та дивує ексклюзивними рецептами, що поєднують у собі національний колорит і сучасні гастро-тенденції.

У «Хуторці» можна із розмахом відзначити будь-яке свято, отримавши незабутні враження від смачної їжі та теплого прийому. Більше того, тут вам запропонують найкращі умови для проведення банкету, аби ви могли відчути максимум задоволення, не витративши зайвих грошей.

Так, у «Хуторці» вам не доведеться сплачувати за оренду банкетного залу та мінімальну ціну за кожного гостя – ви розрахуєтесь лише за те, що замовите. Крім того, заклад залишає за клієнтом право принести свій алкоголь, напої та десерти , аби не залежити від цін ресторану.

Відтепер, замовляючи банкет з приводу дня народження, ви платите за гостей, а «Хуторець» – за іменинника!

До ваших послуг:

– весільний зал на 100 місць;

– мисливська хатинка на 15 місць;

– зал «Морячок» на 20 місць;

– літня тераса;

– дитячий майданчик.

Чекаємо на Вас!

Телефонуйте: (096) 555 53 53.

Адреса: с. Скибин, вул. Київська, 2.

Сайт

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua