Ресторан «KAIF 221» – відкриття року в Броварах

image
23 Грудня 2021, 18:34
Поділитися:

У травні в Броварах з’явився новий заклад з багатообіцяючою назвою «KAIF 221». Здавалося б, здивувати вибагливу публіку вже просто нічим, але цій молодій та амбіціозній команді вдалося неможливе. Менш ніж за рік «Кайф» став одним з найпопулярніших закладів міста і заробив бездоганну репутацію, а самі гості називають ресторан відкриттям року.

Сайт 4594.com.ua не зміг пройти повз таке місце у рідних Броварах і вирішив особисто поспілкуватися з бренд-шефом закладу Віталієм Олеговичем, аби дізнатися, у чому полягає секрет приголомшливого успіху.

Що таке «KAIF 221»?

– Кайф – це заклад на кожний день, а не місце вихідного дня. Наша філософія – це створення максимально комфортної і дружньої атмосфери для кожного гостя. Адже кожен відвідувач є дорогим для нас.

Ми хочемо зробити заклад, у який люди будуть приходити, не замислюючись, у що вони одягнені і з ким вони прийшли. До нас можна завітати з коханою людиною, дітьми, друзями, партнерами, на обід або вечерю, і отримати повний комплекс послуг на найвищому рівні.

Чим ваш ресторан відрізняється від інших?

– У нас дуже широке меню, над яким ми постійно працюємо, щоб кожен гість знайшов у ньому те, за чим він повернеться ще не один раз. Крім того, у нас класний колектив. Це молоді хлопці і дівчата, які безперервно навчаються новому і вдосконалюють свою майстерність у приготуванні їжі та обслуговуванні.

І, звісно, – атмосфера закладу. У нас ви можете насолодитися їжею або просто покурити кальян, відсвяткувати важливу подію або замовити їжу з доставкою додому.

Ресторан «KAIF 221» - відкриття року в Броварах, фото-2

У вашому меню можна зустріти піцу, роли, стейки… Як вам вдається поєднувати таку кількість кулінарних напрямків?

– Щодня наша команда кухарів вдосконалює операційну роботу на кухні. Саме це створює міцну базу для високої якості страв. Простими словами – ми щодня працюємо над меню таким чином, щоб більшість інгредієнтів у стравах перетиналися.

Це дозволяє нам робити замовлення продуктів щодня, і використовувати у приготуванні виключно свіжі та високоякісні інгредієнти.

Ресторан «KAIF 221» - відкриття року в Броварах, фото-3

Якими своїми стравами ви пишаєтеся?

В оновленому меню з’явилося одразу кілька візитних карток нашого закладу. Це мій улюблений салат з морепродуктами, обов’язково – салат з теплою телятиною, що не схожий на жоден інший салат, і викликає захват у кожного, хто його куштує.

Наш грибний крем-суп – найсмачніший, найситніший і краще за все смакує взимку. Качина ніжка з карамелізованими яблуками, приготована по найсучаснішим технологіям, що надає їй незабутній смак. І, звичайно, стейк рібай. Для нього ми використовуємо краще українське мармурове м’ясо, приготоване на деревному вугіллі.

Ресторан «KAIF 221» - відкриття року в Броварах, фото-4

Крім того, одна з найголовніших візитівок нашого закладу це, звичайно, устриці. Просто у головній залі ресторану розташований великий акваріум для їх правильного зберігання, тому наші устриці завжди найсвіжіші!

Хто ваші гості і що у вас можна відсвяткувати?

-Наша цільова аудиторія дуже широка. В основному – це люди віком 25-35 років. Але ми робимо усе можливе, аби в нашому закладі було комфортно і молоді, і батькам з дітьми, і літнім людям. Щодо заходів, ми готові розглядати будь-які пропозиції і побажання, обмежуючись виключно площею закладу і кількістю місць у залі. Жодних ярликів!

Немає нічого цікавішого, ніж розмовляти з людиною, що закохана у свою справу. Команда «KAIF 221» – це люди, які виконують свою роботу з азартом, захопленням і любов’ю. Кожен відвідувач для них – дорогий гість, якого хочеться оточити турботою, увагою і, звісно, смачно нагодувати. Завітайте у «Кайф», щоб відчути цю неповторну атмосферу на власному досвіді!

Ресторан «KAIF 221» - відкриття року в Броварах, фото-5

Адреса: м. Бровари вул. Київська, 221а.

Телефон: (068) 096 69 02 (бронювання столів); (098) 019 21 10 (доставка).

Сайт

Ми уFacebook

Ми в Instagram



Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua