Ремонтний марафон ДЮСШ

image
14 Вересня 2019, 15:32
Поділитися:

Фото Сергій Марченко

Підготовка до нового навчального року в Бориспільській дитячо-юнацькій спортивній школі затягнулася через об’єктивні причини.

«Вісті» переконалися, що всі поточні роботи, такі як фарбування стін та східців, виконані. Уже відремонтовано кабінет лікаря біля басейну. У холі першого поверху встановили нові вікна, відтепер буде змога провітрювати приміщення. Силами працівників ДЮСШ почищено басейн. За словами директора спортшколи Михайла Шкорупа, наразі закінчуються роботи з облаштування пожежної сигналізації, встановлені датчики, залишилося підключити їх до системи.

Великий обсяг робіт залишився в жіночій роздягальні.

«Вперше за 47 років у роздягальні здійснюється капітальний ремонт: замінюються кахлі, двері, заплановані малярні роботи. На оновлення роздягалень і сигналізації з міського бюджету виділили 400 тис грн, спортшкола додала ще 350 тис. із зароблених коштів», — розповідає Шкоруп.
Тривати ремонтні роботи в роздягальні будуть протягом місяця, сам басейн можна відкрити раніше.

«Люди телефонують та питають, коли працюватиме басейн. Можливо, розглянемо питання розділення чоловічої роздягальні на зони, аби розпочати роботу раніше. Питання вирішується», — каже директор.

Також Михайло Шкоруп дякує спонсорам, які не лишаються байдужими до потреб ДЮСШ.

«Депутати і підприємці Володимир та Ігор Шалімови придбали кондиціонери для залів боротьби та боксу. Це питання давно потребувало вирішення, — веде екскурсію закладом директор. — Також здійснили роботи з облаштування прилеглої до спортшколи території. У цьому допомогли активісти, більшість з яких колишні випускники ДЮСШ. Боксери, майстри спорту Бабінови, встановили декоративні парканчики. Були висаджені квіти й дерева. На ці роботи не було витрачено жодної копійки з бюджету, все робили небайдужі люди», — ділиться Шкоруп.

Всі роботи в спортшколі планують завершити до 2 жовтня. На думку директора, оновлення дозволить Бориспільській ДЮСШ в черговий раз отримати звання кращої спортивної школи Київщини.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама