Ремонт укритті в столичній гімназії “Троєщина” оцінили в 1 млн гривень

image
10 Травня 2023, 13:36
Поділитися:

10 травня 2023 г. 13:03

Гімназія “Троєщина” ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва планує провести ремонт укриття в гімназії. В укритті планується встановити нову сантехніку, покласти нову плитку в санвузлі та встановити нову вентиляцію. За ремонт хочуть заплатити 1 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

4 травня Гімназія “Троєщина” ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва оголосила тендер на закупівлю послуг з проведення капітального ремонту укриття в гімназії. За ремонт хочуть заплатити 1 млн гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 травня, а сам аукціон має відбутися 15 травня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, в укритті планується прокласти нові труби для каналізації та водопроводів, покласти нову плитку в санвузлі, встановити нові унітази та умивальники та встановити нову вентиляцію.

Роботи мають завершити до 8 серпня.

Нагадаємо, мистецький ліцей “Зміна” Дніпровського району Києва закупив у двох підприємців ліхтарі для облаштування найпростіших укриттів та гарнітури до музичних інструментів для проведення занять в укритті. За все заплатили 90 тис. 848 гривень.

Читайте: Столичний ліцей “Зміна” закупив ліхтарі та гарнітуру до музичних інструментів для занять в укриттях

Фото: Mind

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона