Ремонт тротуару однієї вулиці в Сквирі може обійтися майже в 15 млн гривень

image
19 Вересня 2023, 13:09
Поділитися:

19 вересня 2023 г. 13:03

Відділ капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства (ЖКГ) Сквирської міської ради готується провести аукціон для визначення підрядника, щоб відремонтувати дорогу по вул. Карла Болсуновського в м. Сквира Білоцерківського району. Ремонтні роботи коштуватимуть близько 15 млн гривень. На їх проведення виділили трохи більше року – до кінця листопада 2024 року.

Про це, як передає KВ, йдеться в оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначається в оголошенні, 21 вересня має відбутися аукціон, в ході якого визначать організацію, яка займатиметься проведенням капітального ремонту по вул. Карла Болсуновського в м. Сквира.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно оголошення, Відділ капітального будівництва, комунальної власності та ЖКГ Сквирської міськради планує виділити на ремонтні роботи 14 млн 816 тис.798 гривень.

Щоб виконати всі роботи у підрядника буде понад рік – до 30 листопада 2024 року.

Упродовж тижня, що минув, на Київщині теж відбувались відкриті торги з особливостями. Дивіться відео KВ про деякі закупівлі в області:

Раніше KВ повідомила, що Управління капітального будівництва Боярської міської ради оголосило тендери на капітальний ремонт вулиць у селі Тарасівка (Фастівський район Київщини). За ремонт двох вулиць місцева влада в пошуках підрядника для робіт, готова заплатити понад 34 мільйони гривень. На ремонт відводиться більше року – до кінця 2024-го.

Читайте: Ремонт частини вулиці Шевченка в Сквирі оцінили в 13 млн гривень

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона