Ремонт пошкодженої ракетами Київської картинної галереї оцінили в 10 млн гривень

image
20 Липня 2023, 19:27
Поділитися:

20 липня 2023 г. 19:25

Київська картинна галерея провела тендери на реставрацію будівлі цього національного музею, що знаходиться у Шевченківському районі столиці. Архітектурне бюро, що готує проєктну документацію, та підрядник робіт мають впоратись з усуненням пошкоджень від ракетних обстрілів до зими.

Про цеKВ дізналася з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За реставрацію будівлі Національного музею “Київська картинна галерея” по вул. Терещенківська, 9 гроші в сумі 9 млн 199 тис. 445,45 гривень отримає ТОВ “БРФ “ВІДРОДЖЕННЯ” – фірма, з якою укладено договір за підсумками торгів, що відбулися.

Йдеться про усунення пошкоджень внаслідок воєнних дій у період збройної агресії Російської Федерації проти України. Зробити це підрядник повинен до 1 грудня 2023 року.

Крім цього, ще 1 млн 498 тис. 954,60 гривень національний музей вклав у проєкт ремонту (гроші підуть архітектурному бюро – переможцю тендера на розробку проєктної документації – ТОВ “АБ “РЕСТАВРАТОР”).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у червні витрачав Узин

Фото: donttakefake.com

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона