Ремонт: на столичному Центральному залізничному вокзалі зупинили ескалатор

image
9 Липня 2019, 17:50
Поділитися:

8 липня «Укрзалізниця» розпочала плановий ремонт ескалатора, який працює на підйом у вестибюлі Центрального вокзалу станції «Київ-Пасажирський».

У прес-службі перевізника зазначають, що ремонтні роботи заплановано закінчити до 17 липня. На цей період роботу ескалатора буде призупинено. На спуск ескалатор працюватиме в штатному режимі. «У ході виконання робіт буде замінено шестерні валу головного приводу, тяговий ланцюг, силові пускачі та кінцеві вимикачі. Усі роботи здійснюються, щоб підвищити якість обслуговування пасажирів та утримувати технічні засоби в справному стані», – йдеться у повідомленні.

У 2018 р. в «Укрзалізниці» заявили, що планують до кінця року встановити нові ескалатори у вестилюлі Центрального залізничного вокзалу Києва, позаяк наявні ескалатори фактично вичерпали термін придатності. Нагадаємо також, що АТ «Укрзалізниця» планує провести повне оновлення залізничного приміського сполучення з Києвом і створити якісне заміське залізничне сполучення київського регіону зі столицею. Міська електричка має стати його частиною.

Головне фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари