Рекордну кількість переломів зафіксували в Броварах протягом одного дня | Трибуна

Рекордну кількість переломів зафіксували в Броварах протягом одного дня | Трибуна
22 Січня 2024, 18:34
Поділитися:

66 потерпілих із переломами кінцівок звернулися в Броварську лікарню за один день – 21-го січня. Про це на оперативній нараді повідомив директор Броварської багатопрофільної клінічної лікарні Валентин Багнюк.

«Викликав на роботу трьох травматологів і завідуючого приймальним відділенням, була величезна черга. До шостої вечора усім надали допомогу», – розповів директор лікарні.

Своєю чергою міський голова попросив Валентина Багнюка і начальницю відділу охорони здоров’я Броварської міськради Ніну Хорошаєву детально вивчити і проаналізувати всі обставини, за яких люди отримували травми. Зокрема, визначити місця, де трапились падіння людей. А управління інспекції та контролю, згідно з усним розпорядженням мера, має обстежити прибудинкові території та стан доріг приватного сектора і загальноміських тротуарів.

Цікаво було б побачити цю аналітику, можливо і справді в громаді є «геопатогенна» зона, яка не пов’язана з тим, що частина доріг і тротуарів неналежно оброблені пісково-соляною сумішшю під час чергової ожеледиці.

Своєю чергою як повідомила журналістам «Трибуни» керівниця Контакт-центру Яна Івасик, протягом минулого тижня на «гарячу лінію» надійшло 12 звернень щодо необхідності прибирання снігу та намерзань на території громади.

Так, звертались мешканці Броварів із вулиць Грушевського (три звернення), Запорізької Січі, Зазимський шлях, Павла Полуботка, Романа Шухевича, Симона Петлюри, Шевченка та провулка Заліський. Ще два звернення надійшло від мешканців Требухова щодо прибирання вулиці Коцюбинського.

Вчергове нагадуємо: під час ожеледиці потрібно бути максимально уважними й обережними під час руху на вулицях.

ФОТО – На пенсії

Читайте також:

У Броварській лікарні з’явився спеціаліст із сурдоперекладу

На завершення реконструкції інфекційного відділення дитячої лікарні у Броварах потрібно ще понад 218 млн грн

Як отримати е-лікарняний: алгоритм від МОЗ

Які найпопулярніші операції роблять у Броварській лікарні

Джерело: Трибуна – Бровари