Рекорд України: 97% виборців підтримали Вадима Булкота з Калинівки. ВІДЕО | Трибуна

image
1 Квітня 2021, 18:49
Поділитися:

Голова Калинівської селищної ради Вадим Булкот отримав відзнаку від Національного реєстру рекордів України про найбільшу електоральну підтримку кандидата на посаду голови селищної ради на місцевих виборах. Про це повідомляється на сторінці Красилівської сільської ради у Фейсбуці.

31-го березня засідання виконкому Калинівської селищної ради розпочалося саме з нагородження Вадима Булкота. Керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова офіційно нагородила голову Калинівської селищної ради сертифікатом рекордсмена України, як кандидата, який мав найбільшу електоральну підтримку свого населення на місцевих виборах – 97%.

Крім сертифіката рекордсмена, Вадим Булкот отримав останнє видання книги «Національний Реєстр Рекордів України».

«У цій книзі, на жаль, поки що цього рекорду немає. Але в наступному випуску Калинівська селищна рада та її голова обов’язково з’являться в категорії «Людські досягнення»», – наголосила керівниця Національного реєстру рекордів України.

Своєю чергою Вадим Булкот подякував своїм виборцям за їх високу довіру та пообіцяв намагатися її не втратити.

Вадим Булкот живе в Калинівці. У 2015 році обраний головою Калинівської селищної ради від партії «Батьківщина», а 22-го грудня 2019 року його обрано головою Калинівської ОТГ. Тоді він балотувався як самовисуванець. Варто зауважити, що минулого року Булкот також балотувався, не представляючи жодної політичної сили.

Обрано голів Калинівської та Зазимської ОТГ

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року відбулися вибори до місцевих рад. Серед 3 438 виборців, які брали участь у голосуванні, за єдиного кандидата на посаду очільника Калинівської громади віддали свої голоси 3319 виборців (97%). І це при явці – 43%.

(Натисніть для збільшення)

Вибори в Калинівці ,Булкот

вибори в Калинівській ОТГ, Булкот


Попередній рекорд

Журналісти «Трибуни-Броварів» відшукали ще одну рекордсменку, яка восени 2020 року отримала таку ж нагороду в тій самій категорії.

З показником 92,4% електоральної підтримки на виборах до Доброславської селищної ради, що на Одещині, восени 2020 року отримала перемогу Людмила Прокопечко. Тоді про це досягнення повідомляло «Суспільне».

Так вийшло, що рекорд очільниці селищної ради з Одещини протримався дуже недовго. Причиною тому стали мешканці Калинівської ОТГ, які найкраще в Україні підтримали свого кандидата – Вадима Булкота.

ФОТО – Красилівська СР, Суспільне

Читайте також:

На Броварщині утворяться ще дві територіальні громади – Калинівська та Зазимська

У Калинівці вшанували пам’ять загиблих біля пам’ятника НКВС. ФОТО

Світовий рекорд: Тарасу Шевченку встановлено 1167 пам’ятників. ВІДЕО

Джерело: Трибуна – Бровари