Реконструкцію кінотеатра “Краків” завершать восени

image
28 Лютого 2019, 08:45
Поділитися:

Реконструкцію знакового для Русанівки кінотеатру «Краків» необхідно завершити до кінця жовтня 2019 року.  Про це під час виїзної наради заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, У «Кракові» планується оновлення сцени з екраном та кулісами, на якій можна показувати фільми, грати вистави, концерти. В фойє на першому поверсі поставлять мобільну міні-сцену, а на другому – зроблять майданчик для джазових концертів.

-Підрядник, який взявся за реконструкцію кінотеатру «Краків», має завершити роботи до кінця жовтня. У разі, якщо компанія не зробить цього, ми будемо ініціювати розірвання угоди з цим підрядником. Ми не можемо затягувати історію реконструкції кінотеатру, а підрядник має припинити затягування реконструкції та до того ж щороку намагатися збільшувати кошторис, – заявив Валентин Мондриївський.

За останні кілька років на Русанівці наведено лад, і ті проекти, про які заявляв міський голова Віталій Кличко, реалізовано.

Як уточнив Валентин Мондриївський, на Русанівці приведено до ладу парк, на каналі запрацювали фонтани, багато зроблено для реконструкції соціальної інфраструктури.

-Цей кінотеатр має стати одним із декількох відреставрованих у найближчі три роки у столиці в рамках підтримки розвитку культури в Києві та запрацювати в якості першого мультифункціонального культурного центру, який здатний приймати найкращі сучасні проекти театрального, музичного і перформативного мистецтва, – наголосив заступник голови КМДА.

Загалом на програму «Столична культура» на 2019-2021 роки в Києві заплановано 4,3 мільярди гривень.

Читайте також “Масштабні проекти 2019 року: як зміниться Київ”

Титульне фото з Фесбук -сторінки Европейський культурний центр “Краків”

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ