«Реконструкція індивідуального житлового будинку під заклад культурно-просвітницького обслуговування по пров. Шевченка, 4-А в м. Фастів Фастівського району Київської області» – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
6 Травня 2024, 16:09
Поділитися:

Проект

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

____________________                       м. Фастів                                   № _________

 

Про надання погодження Нечай Галині Іванівні

на отримання містобудівних умов та обмежень

для проєктування об’єкта будівництва:

«Реконструкція індивідуального житлового

будинку під заклад культурно-просвітницького

обслуговування по пров. Шевченка, 4-А в м. Фастів

Фастівського району Київської області»

 

Розглянувши звернення Нечай Галини Іванівни щодо надання погодження на отримання містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва: «Реконструкція індивідуального житлового будинку під заклад культурно-просвітницького обслуговування по пров. Шевченка, 4-А в м. Фастів Фастівського району Київської області», враховуючи позитивні висновки комісії з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування від 12.04.2024 р., керуючись ст.29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.п.9 п.«а» ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

Погодити Нечай Галині Іванівні надання містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва: «Реконструкція індивідуального житлового будинку під заклад культурно-просвітницького обслуговування по пров. Шевченка, 4-А в м. Фастів Фастівського району Київської області» згідно передпроєктних пропозицій, наведених у додатках.
Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати Нечай Галині Іванівні містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва: «Реконструкція індивідуального житлового будинку під заклад культурно-просвітницького обслуговування по пров. Шевченка, 4-А в м. Фастів Фастівського району Київської області».
Попередити Нечай Галину Іванівну про те, що приступити до будівельних робіт можливо за умови виготовлення проєктно-кошторисної документації та отримання дозволу на початок виконання будівельних робіт в органі Державного архітектурно-будівельного контролю.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

Додаток

 

Міський голова                                                                                            Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів