Рекламодавці не поважають місто

image
6 Липня 2019, 12:47
Поділитися:

Чи зможе Бориспіль позбутися звички обклеювати зупинки оголошеннями?

Зупинка громадського транспорту в центрі Борисполя біля будівлі «Бориспільсільбуду» постійно перетворюється на дошку оголошень. Після того, як «Вісті» звернули увагу комунальних служб на проблему, оголошення зникли, стіни відмили і пофарбували — такою чистою вона постояла кілька днів.

Потім на тильній стороні зупинки перед тротуаром з’явилися папірці: «Автосервіс» шукає водіїв, здача житла в найм — їх так приклеїли, що зняти не вдалося; поряд красувалася реклама «Швидкогроші» — усюди є номери телефонів.

«Вісті» зібрали фото докази, а оголошення передали до відділу контролю за благоустроєм, щоб вдалося притягнути винних до відповідальності, але тут проблема — замовники-рекламодавці, телефони яких вказані в оголошеннях, провину скидають на виконавців. Хоча за таке неподобство мали б відповідали ті, хто замовляє рекламу. Може час внести нове правило на рівні міського самоврядування: «За оголошення, розміщені з порушенням правил благоустрою, відповідає підприємство, яке замовило поширення реклами. Штраф — такий-то».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама