Реєстр громади Києва тепер доступний з домашнього комп’ютера

image
12 Жовтня 2019, 11:07
Поділитися:

На веб-порталі надання електронних послуг КМДА (https://my.kyivcity.gov.ua) у підрозділі «Реєстраційні послуги» стали доступні нові довідково-інформаційні сервіси, що дозволяють отримати дані з інформаційної системи «Реєстр територіальної громади Києва». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, інформує пресслужба КМДА.

За словами Поворозника, запровадження нових сервісів інформаційної системи «Реєстр територіальної громади Києва» дає можливість запитувачу отримати інформацію максимально швидко. Для цього потрібно лише зареєструватися веб-порталі надання електронних послуг.

Відтепер можна скористатися наступними сервісами:

  • «Кількість зареєстрованих за моєю адресою». Ця послуга доступна тільки для використання зареєстрованими мешканцям Києва, та надає можливість отримати дані про кількість осіб, зареєстрованих за адресою запитувача;
  • «Отримати дані про мою реєстрацію». Послуга надається фізичним особам, які зареєстровані в Особистому кабінеті Киянина. Вона дозволяє швидко отримати інформацію про поточне місце реєстрації заявника;
  • «Хто переглядав/змінював мої дані». Послуга дозволяє швидко отримати інформацію про підприємство, організацію, установу, що виконували будь-які операції з персональними даними заявника.

-Місто постійно працює над розширенням спектру електронних послуг. Сьогодні, коли держава взяла курс на діджиталізацію, Київ вже традиційно став флагманом у розвитку цього напряму. Електронний квиток у транспорті, он-лайн запис до дитячого садочка, дистанційний запис на прийом до лікаря – цими сервісами вже користуються десятки тисяч киян. І головне, щоб отримати їх, – не потрібно стояти в довгих чергах і витрачати на це особистий час, – зазначив Микола Поворозник.

 

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ