Регіональна робоча група розглянула питання використання держмайна на Київщині

image
18 Серпня 2021, 14:47
Поділитися:

Відбулось чергове засідання регіональної робочої групи з опрацювання питань використання державного майна на території Київщини.

Нарада пройшла під головуванням першого заступника очільника Київської обласної державної адміністрації Дмитра Назаренка.

«Тема використання держмайна сьогодні набула особливої актуальності. Робота в цьому напрямі вимагає ретельності та комплексного підходу, тож ми вкотре зібрались робочою групою, щоб розглянути ряд питань. Це дозволяє нам за участі представників різних профільних служб оперативно реагувати на проблемні моменти й знаходити шляхи їх вирішення», – акцентував Дмитро Назаренко.

Відтак учасники наради проаналізували, як у регіоні забезпечується прийняття функцій з управління майном, що не увійшло до статутного капіталу господарських товариств у процесі приватизації. Це багатоквартирні житлові будинки, гуртожитки, захисні споруди цивільного захисту, а також інженерну інфраструктуру.

Окрім цього, розглянули важливість посилення інформаційної кампанії щодо приватизації державного майна з метою залучення потенційних інвесторів. Зокрема зараз йдеться про окреме майно Ірпінського виправного центру №132 і Обухівського будівельно-монтажного управління.

На порядку денному також винесли питання результатів перевірок використання об’єктів державної власності та стимулювання процесу приватизації об’єктів незавершеного будівництва.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація