Редакція видання «At Brovary» вітає броварчан з святом Великодня!

image
27 Квітня 2019, 12:00
Поділитися:

Б’ють у церкві великодні святкові дзвони. На землю з небес знов спустилась світла благодать Господня. Христос Воскрес! До церкви! Посвятімо ще гарячі, щойно з печі, паски та розмальовані крашанки. Відкриймо Богові свої душі, аби він наповнив їх силою і надією. Христос Воскрес! Великдень вже надворі.

Броварчани, команда редакції «At Brovary» від щирого серця вітає усіх із світлим Святом Пасхи. Ми хочемо подякувати Господу за його захист і підтримку у найскладніші наші дні. Великдень – час духовно відродитися, знайти у своєму серці чистоту та гармонію, мир та спокій. Христове Воскресіння – прекрасна, благодатна можливість почати нове життя, переосмислити скоєне раніше, замислитися над вічними цінностями. Бо ж Свята Пасха – торжество справедливості, день, коли добро перемагає зло.

Нехай світле Свято Пасхи наповнить Ваш дім теплом, а Вашу душу – благовісними почуттями надії та любові. Ми віримо, що святковий настрій подарує нам лише щастя та добро, а нашій країні – мир і злагоду. Усього Вам найкращого. Бажаємо, аби серце поломеніло любов’ю, та зичимо здоров’я і кохання. Усіх Вам земних благ, броварчани. З Великоднем. Христос Воскрес!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed