“Реактивна Пошта” показала креативні відеоролики для підтримки зборів на артилерію

image
22 Листопада 2023, 18:13
Поділитися:

22 листопада 2023 г. 18:06

Благодійна організація “Реактивна Пошта”, що з 2014 року допомагає українським артилеристам, оголосила результати конкурсу “Креативна Пошта”, в рамках якого українці створювали відеоролики для підтримки зборів БО.

Про це KВ повідомили в пресслужбі “Реактивної Пошти”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Ініціатором проведення конкурсу став IT-бізнесмен та співзасновник технологічної компанії Roosh Сергій Токарєв. Переможці отримали цінні призи у вигляді техніки Apple.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так, Гран-прі зробила авторка з Кропивницького, Юлія Педченко, що створила вражаючий стоп-моушн про потреби українських артилеристів.

“Тільки уявіть, авторка два тижні кропітливо готувала цю відеороботу — вона власноруч створила персонажів з вовни, а потім зібрала все в анімований мультфільм”, – відмітив роботу Сергій Токарєв.

Також, серед відео-переможців відзначили роботу киянина Руслана Кулініча. Його персонажі, артилеристи Саня і Толік, розповідають про зовсім невигадані проблеми у ремонті техніки, з якими кожного дня зустрічаються наші артилеристи.

Ще одна креативна робота належить Сергію Бєрднікову. У своєму відео автор розповів про важливість підтримки артилерії, адже без необхідних запчастин і девайсів снаряди лежатимуть без діла. Відео запам’ятовується звуками “чпуньк”, що імітують стрільбу гармат по загарбникам.

Учасники вражали не тільки майстерністю монтажу і сюжетном керативом, а й хореографією: зокрема, киянин Олександр Золотухін доповнив своє відео з роботою артилерійської техніки запальним танцем із закликом донатити на ЗСУ

Усього, з понад півсотні креативних робіт журі обрало 14 переможців. Переглянути усі роботи та допомогти артилеристам на фронті можна на сайті “Реактивної Пошти”.

Як раніше писала KВ, у неділю, 19 листопада, внаслідок артилерійського обстрілу Херсона поранено пʼятеро людей, серед них 3-річна дівчинка. Постраждалі отримали осколкові поранення.

Читайте: У Херсоні через російський обстріл поранено п’ятеро людей, серед них 3-річна дитина (відео)

Фото: Укрінформ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона