“Реактивна пошта” оголосила конкурс креативу для збору коштів на артилерію

image
6 Вересня 2023, 17:53
Поділитися:

6 вересня 2023 г. 17:45

Благодійна організація “Реактивна пошта” запускає творчий конкурс: учасники мають створити відеоролик для просування зборів коштів на артилерію. Переможець отримає моноблок Apple iMac.

Про це KВ стало відомо з публікації співзасновника БО “Реактивна Пошта” Павла Нарожного.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Це конкурс креативу. Конкурс відеороликів. Суть значить така: якщо ви вмієте робити відео і бажаєте допомогти артилерії, то ви можете прийняти участь. Матеріали ми вам надамо. Перший приз – Аймак, 6 айпадів, всім учасникам крутий мерч від Реактивної Пошти”, – пише Нарожний.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Головна причина запуску такого конкурсу – необхідність підтримати збори на артилерію. Саме вона завдає питому частину ураження ворога.

“Простіше віддати гроші на дрон, аніж на компресор чи коліматор, без якого арта не стріляє. Не стріляє арта — страждає піхота, на дрон для якої задонатила більшість”, – додають благодійники.

Спонсором конкурсу є співзасновник технологічної компанії Roosh Сергій Токарєв. Переможці матимуть можливість відмовитися від подарунків, тоді спонсор потроїть його вартість та перерахує цю суму на потреби артилерії. Щоб прийняти участь у конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням.

Як раніше писала KВ, видання розпочало акцію “Марафон донатів від КиївВлади” з донату 10 тис. гривень на збір від благодійної організації “Реактивна пошта”. Організація збирала 2,6 млн гривень на два шиномонтажні комплекси. Дивізіони, для яких організовано проєкт, працюють із західною зброєю, яка наразі є найефективнішою. Тож шиномонтаж значно прискорить роботи критично важливої артилерії, яка виснажує ворога. Дізнатись про реальні результати благодійного марафону від “КиївВлади” можна у новому відео від співзасновника “КиївВлади” Антона Подлуцького.

Читайте: КиївВлада доєдналася до збору донатів від “Реактивної пошти” на мобільний шиномонтаж для артилерії

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона