Реабілітаційний центр «Любов» | Новини

image
30 Червня 2020, 14:22
Поділитися:

Реабілітаційний центр «Любов» заснований в 1999 році президентом Міжнародного благодійного фонду, засновником руху реабілітації нарко- та алкозалежних, членом Ради старійшин церкви «Посольство Боже», пастором Наталією Анатоліївною Потопаєвою.

РЦ «Любов» складно назвати простим центром реабілітації. Це скоріше інститут формування цілісної особистості, де люди знаходять правильні духовні цінності. Кожен проходить шлях становлення лідера і успішної людини, що має високі вимоги до самого себе!

Місія центру: викорінити проблеми наркоманії, алкоголізму та іншого роду залежностей в Україні і в усьому світі, популяризація здорового способу життя.

Наша мета: порятунок людей, що опинилися в проблемі залежності, – відновлення особистості, соціальна адаптація та формування лідерських якостей в людині; відкриття центрів реабілітації по всій Україні і всьому світу.

Завдання центру. До завдань центру включена також і допомога родичам залежних людей за програмою «Шлях до свободи твоєї сім’ї» та профілактика негативних явищ серед молоді.

За час роботи центру реабілітацію за програмою «Шлях до свободи» пройшли понад 14 тисяч нарко, алко та іншого роду залежних людей з різних країн; сотні матерів, які звернулися в наш центр за допомогою, знову знайшли надію і радість в житті, отримавши звільненими своїх синів і дочок.

РЦ «Любов» – це не тільки реабілітація, а й адаптація. Обмежена кількість людей сприяє щільній та якісній індивідуальній роботі з кожним, хто звернувся до нас!

У будь-який час дня і ночі ми чекаємо Вашого дзвінка: (093) 119-21-45; (068) 710-50-88.

Наш сайт

Джерело: Новости Броварів