Реабілітація дітей з особливими потребами – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
13 Травня 2021, 08:52
Поділитися:

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Фастівської міської ради повідомляє, про можливість  реабілітації дітей з особливими потребами за рахунок коштів обласного бюджету в рамках виконання Київської обласної цільової Програми “Турбота” на 2021-2025 роки” (далі – Програма).

Перелік реабілітаційних установ, задіяних для реалізації Програми формується департаментом соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації з урахуванням вимог законодавства у сфері публічних закупівель за пропозиціями, поданими реабілітаційними установами з наданням копії ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики та даних щодо вартості складових реабілітаційних заходів (Додаток 1).

Бюджетні кошти спрямовуються на відшкодування вартості реабілітаційним установам, включеним у Перелік, реабілітаційних заходів для дітей з особливими потребами, місце проживання яких зареєстровано в Київській області.

Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами один з її батьків чи її законний представник подає до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або фактичним місцем проживання дитини заяву про направлення її до реабілітаційної установи

Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник разом із заявою (Додаток 2) подає (із пред’явленням оригіналів) копії таких документів:

сторінок паспорта громадянина України або іншого документа, що посвідчує особу одного з батьків дитини, супроводжуючої особи або її законного представника;
свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу дитини, або сторінок паспорта громадянина України;
індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;
виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України;
документа, який підтверджує статус дитини-сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування (для дитини-сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування);
передбачених Податковим кодексом України документів з даними про реєстраційний номер облікової картки платника податків дитини, одного з її батьків (законного представника), супроводжуючої особи (не подається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного   номера   облікової   картки   платника   податків,офіційно повідомили про це відповідний орган Державної фіскальної служби України і мають про це відмітку в паспорті громадянина України).

За більш детальнішою інформацією прохання звертатися  до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Фастівської міської ради за адресою: м. Фастів, вул. Небесної Сотні, 8 каб. 15 (контактний номер телефону 0456552468, електронна пошта: 3232fastiv@gmail.com)

Додаток 1. Перелік установ

Додаток 2. Заява 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів