Районний бюджет у першому кварталі перевиконано

image
10 Травня 2019, 13:37
Поділитися:

26 квітня виконувач обов’язки голови Кагарлицької райдержадміністрації Світлана Синюк провела засідання колегії райдержадміністрації. Було розглянуто питання стану виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району податкових надходжень, надходжень до Кагарлицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Київській області та проведення заходів щодо легалізації заробітної плати за І квартал 2019 року (доповідачі – Наталія Геращенко, заступник начальника фінансово-економічного відділу Кагарлицького ОУ ПФУ, Людмила Циганок, начальник Кагарлицької ДПІ Обухівського управління Головного управління ДФС, Наталія Перевера, начальник управління фінансів РДА); стан виконання районного бюджету за І квартал 2019 року, про заходи щодо захисту лісів та сільгоспугідь від пожеж у літній період 2019 року (доповідач – Наталія Перевера, начальник управління фінансів РДА); про заходи щодо захисту лісів та сільгоспугідь у літній період 2019 року (доповідач – Олег Наконечний, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, капітального будівництва і цивільного захисту РДА).

Так, Наталія Геращенко повідомила, що станом на 1 квітня до бюджету Пенсійного фонду надійшло власних коштів 109,6 тис. грн, що становить 90,6% планового завдання на 3 місяці. Причиною невиконання є несплата поточних платежів по виставлених розрахунках з відшкодування пільгових пенсій та малий відсоток погашення заборгованості по боржниках.

За 3 місяці до бюджету Пенсійного фонду від платників по Кагарлицькому району надійшло власних коштів 17,6 тис. грн, що менше у порівнянні до аналогічного періоду минулого року на 4,3 тис. грн, або на 20%. Основною причиною зменшення надходжень є зменшення частки до відшкодування сум пенсій призначених на пільгових умовах.

Надходження за додатковими ставками становлять 242,1 тис. грн, тобто 212,6% планового завдання.

По Кагарлицькому району надійшло 74,5 тис. грн, що на 27,3 тис. грн більше в порівнянні до аналогічного періоду минулого року. Виконання плану по надходженню кошів від сплати єдиного соціального внеску становить 119%. Від страхувальників Кагарлицького району надійшло 28 млн 625,4 тис. грн.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна