Рашисти катують працівників Запорізької АЕС, – “Енергоатом”

image
9 Грудня 2022, 18:08
Поділитися:

9 грудня 2022 г. 18:06

Вчора, 8 грудня , російські військові вдерлися до приміщення, в якому розташоване Управління соціальних програм ЗАЕС, та у присутності інших працівників – жінок сильно побили начальника управління Олексія Трубенкова та його заступника Юрія Андросова. Після жорстокого побиття загарбники вивели їх з приміщення та вивезли в невідомому напрямку.

Про це KВ стало відомо з повідомлення “Енергоатома”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Крім того, рашисти затримали та “кинули на підвал” начальника зміни ЗАЕС Костянтина Бейнера, котрий є ліцензованою особою й безпосередньо відповідає за ядерну і радіаційну безпеку”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такими діями окупанти намагаються домогтися лояльності до себе від мужнього проукраїнського персоналу станції, збільшити кількість переведень працівників у фейкове АО “Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС”, яким керує Росатом, та відзвітувати путіну про підтримку українським персоналом фашистських терористичних дій росії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Але загарбникам це не вдається, позаяк персонал чинить опір, тож вони лютують і перетворюються на справжніх поліцаїв та тюремників, посилюючи бандитські напади на патріотичних працівників ЗАЕС, які прагнуть продовжувати працювати в Україні”, – йдеться у повідомленні.

“Енергоатом” звертається до генерального директора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі й усієї світової спільноти із закликом докласти всіх зусиль та провести всі можливі заходи для звільнення працівників ЗАЕС із полону російських терористів.

Читайте: Окупанти завезли на територію Запорізької АЕС кілька РСЗВ “Град” та готують чергові провокації, – Енергоатом

Фото: “Енергоатом”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона