Ранковий обстріл Києва: столична влада повідомила нові деталі, – ФОТО

image
14 Січня 2023, 13:06
Поділитися:

Київська міська військова адміністрація повідомила деталі ракетної атаки рашистів на столицю у суботу, 14 січня. Як зазначається, не було критичних влучань в об’єкти інфраструктури, жертв та постраждалих також немає.

Про це КМВА повідомила в Telegram.

Уламки ракет пошкодили автівки, КМВА

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Станом на 11:30. Інформація уточнюється. Є влучання в об’єкт інфраструктури. Без критичних руйнувань та загоряння. Всі екстерні служби працюють на місці. Постраждалих немає, – ідеться в повідомленні.

У Голосіївському районі через уламки ракети відбулось загоряння в складській металевій будівлі на площі 20 м.кв. та пошкоджено дах на гаражі. Без потерпілих.

Крім того, у Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобіля, потерпілих немає. Інформація уточняються.

У КМВА просять киян не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Крім того, уламки ворожої ракети, яку 14 січня окупанти випустили по столиці, впали на території Музею Пирогово під Києвом.

Про це написав міністр культури Олександр Ткаченко.

Уламки ракет впали на території Пирогово, Олександр Ткаченко

Уламки ракет впали на території Пирогово, Олександр Ткаченко

Чергова субота почалась з ракетної атаки на Київ. Уламки збитої ракети впали на територію Музею Пирогово, – написав чиновник.

Ткаченко повідомив, що внаслідок падіння уламків ніхто не постраждав.

На місце оперативно прибули всі служби: поліція, військові, швидкі, – додав він.

Також ми писали раніше про те, що сьогодні зранку, 14 січня, рф знову атакувала столицю. Серія потужних вибухів пролунала близько 9:30. У місті повітряна тривога оголошена не була.

Крім того, розповідали, що на Київщині внаслідок ранкової атаки пошкоджено 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua