Ранкові затори у столиці сягнули 10 балів

image
11 Вересня 2019, 11:11
Поділитися:

11 вересня ранокві затори в Києві сягнули 10 балів. Найбільші ускладнення руху на Заході і Південному Заході столиці. Адже там ремонтують 2 важливих транспортних вузли.

Про це повідомляє телеканал «Київ».

Так, Борщагівський шляхопровід розбирають по частинах. Знімають аварійні балки, щоб дістатися до вщент зруйнованого ригеля – це залізобетонна конструкція, яка їх тримає. Загалом на цій споруді замінять 28 балок. Зволікати з ремонтом дорожники не могли, кажуть, надто високий ризик. Адже конструкції вкрай зносились і користуватись шляхопроводом – небезпечно.

Нині на шляхопроводі залили монолітну плиту під автопроїзд і трамвайну частину. Рейки вкладають за технологією «оксамитовий шлях», щоб було менше вібрацій і шуму. Вже з’явилися всі деформаційні шви. І готуються наносити гідроізоляцію. Орієнтовно за 2 тижні запустять рух авто однією смугою у напрямку центру. Потім з’єднуватимуть трамвайне полотно на шляхопроводі з тим, що поза його межами. На це витратять близько тижня.

Ще одна реконструкція, через яку виникають затори, – на Шулявському шляхопроводі. Роботи там тривають уже півроку. Споруда над проспектом Перемоги також була аварійною. Тому і довелось ремонтувати одночасно кілька мостів.

Читайте також: У Києві літній чоловік постраждав, намагаючись наздогнати тролейбус

Читайте також: Сотні жителів Південної Борщагівки залишилися без світла через ДТП

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV