Ракетний обстріл Київщини: що відомо про руйнування та постраждалих

image
31 Жовтня 2022, 14:43
Поділитися:

Фото: Telegram-канал Андрія Нєбитова

Внаслідок ракетного обстрілу об’єктів критичної інфраструктури Київщини, поранено двох людей. Один із них у дуже тяжкому стані. Потерпілого госпіталізували.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Ще один понеділок, коли російські агресори здійснюють обстріл країни. На жаль, у нас є поранені люди. Один у тяжкому стані, – розповів очільник області в етері національного телемарафону.

Також через атаку країни-агресорки було пошкоджено дві житлові будівлі та об’єкти інфраструктури. Кулеба відзначив відмінну роботу ППО та додав, що аби не професійна робота військ протиповітряної оборони, наслідки ворожої атаки могли б бути набагато страшніші.

Посадовець повідомив, що наразі в області є проблеми як з постачанням води, так і електроенергією, але закликав мешканців почекати, допоки не з’явиться чіткого розуміння ситуації.

Ракетний обстріл Київщини: що відомо про руйнування та постраждалих, фото-1

Наразі уламки збитих ракет окупантів поліцейські Київщини виявляють в різних районах області, зазначив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов. 

Поліцейський додав, що силами ППО в області було збито щонайменше 10 ворожих ракет.

Загалом, за словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, сили протиповітряної оборони збили 18 російських ракет, 8 дронів-камікадзе на півдні (Одещина та Миколаївщина) та 3 БПЛА.

Всього після ранкової атаки рф в Україні постраждало 13 людей, повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

Нагадаємо, сьогодні росія вдалася до чергового масованого обстрілу низки регіонів України. В результаті ворожої атаки частина столиці залишається без води і світла. Міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв повернути водопостачання  споживачам лівого берега столиці та частково правого вже за кілька годин. Світло вже  відновили у Деснянському районі, але поки що не у всіх домівках.

Читайте також: Мешканців Києва та області закликали готуватися до тривалої відсутності світла

Головні новини Києва – 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua