Ракетна атака по Харкову: 3 осіб отримали поранення та 1 загибла

image
30 Січня 2023, 09:36
Поділитися:

30 січня 2023 г. 09:33

Вчора, 29 січня, близько 23:00 ворожі війська завдали чергового удару по Харкову. Ракета влучила у 4-х поверховий житловий будинок. Наразі відомо про трьох постраждалих та одну загиблу.

Про це, як передає KВ, повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Вчора близько 23:00 ворог завдав по Харкову черговий ракетний удар. Попередньо з ЗРК С-300. Ракета влучила у 4-х поверховий житловий будинок в Київському районі. Зруйновані верхні поверхи та дах будинку, сталася масштабна пожежа”, – повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як він написав у своєму дописі, на жаль, внаслідок ракетної атаки, загинула літня жінка. Ще троє мешканців будинку отримали поранення. О 3:20 пожежу було ліквідовано. Рятувальні роботи на місці ще тривають.

Зазначається, що протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. Під вогнем ворога були Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Дворічна та інші міста і села. Пошкоджено приватні будинки, магазини, господарчі споруди.

“За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, у Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 41-річний чоловік. Його стан середньої тяжкості”, – розповів Олег Синєгубов.

Нагадаємо, 14 січня 2023 року, російські окупанти нанесли ракетний удар. Одна з ракет влучила у дев’ятиповерховий житловий будинок у Дніпрі. Кількість загиблих становить 44 особу, з них 4 дитини. Також кількість поранених внаслідок удару зросла з 75 до 79 осіб.

Читайте: З під завалів у Дніпрі дістали тіло ще однієї дитини: кількість загиблих зросла до 44 осіб

Фото: Олег Синєгубов.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона