Ракетна атака на Київ: є руйнування, госпіталізували 18-річну дівчину та 9-річну дитину (фото)

image
21 Вересня 2023, 09:07
Поділитися:

21 вересня 2023 г. 09:01

У ніч на 21 вересня в Києві пролунали вибухи під час повітряної тривоги. У деяких районах зникло світло та вода. Так, було чутно щонайменше чотири вибухи.У Дарницькому районі медики госпіталізували 18-ти річну дівчину та 9-ти річну дитину.

Про це, як стало відомо KВ, повідомив очільник столиці Віталій Кличко, передає Укрінформ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У Дарницькому районі медики госпіталізували 18-ти річну дівчину та 9-ти річну дитину (дівчинку). З будинку поруч з інфраструктурним обʼєктом, куди впали уламки”, – написав він.

Також Кличко повідомив, що у Святошинському районі, де були перебої з електрикою, енергетики відновили електропостачання.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За уточненими даними медиків, у Дарницькому районі постраждали 7 людей. Троє з них у лікарнях міста. Четверо отримали допомогу на місці.

“У Дарницькому районі рятувальники гасять пожежу на СТО. Палають також 2 автівки. Вибиті вікна в двоповерховому будинку поруч. Також постраждав заклад профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає”, – повідомив Кличко.

“Чергова ракетна атака ворога по Києву. Попередньо з приблизно 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей”, – повідомили в КМВА.

Читайте: Сили ППО знищили усі ворожі цілі в небі навколо столиці, на Київщині уламками пошкоджено три будинки

Фото: КМВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона