Радника керівника одного з медичних університетів Києва спіймали на хабарях від іноземців

Радника керівника одного з медичних університетів Києва спіймали на хабарях від іноземців
1 Жовтня 2024, 16:15
Поділитися:

Правоохоронці повідомили про підозру раднику керівника одного зі столичних медичних університетів, який за 1800 доларів фіктивно зараховував іноземців на навчання.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

За даними правоохоронців, такою “послугою” користувалися мігранти з різних країн. За допомогою радника керівника медуніверситету мігранти зараховувались “на навчання” до одного з міжнародних університетів Києва й таким чином отримували візу й студентську посвідку, яка надавала можливість законно перебувати на території України протягом 4-5 років, не навчаюсь у виші.

Слідчі затримали радника у його робочому кабінеті під час отримання ним 33 тисяч гривень від одного з майбутніх “студентів”.

Чоловікові повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Крім того, ми писали раніше, що у Києві правоохоронці розкрили корупційну схему в одному з провідних університетів столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua