Пивна ДТП, крадіжки, розбита вітрина «ПриватБанку» та інші новини Борисполя, 15 липня

image
15 Липня 2019, 18:54
Поділитися:

00:32 В «Аеромолі» розбили вітрину. Фото зі склом на підлозі у відділенні «ПриватБанку» опублікували в Інстаграмі містяни. Подія сталася на вихідних.
00:49 Днями причіп вантажівки із пивом перекинувся перед в’їздом у Бориспіль. За словами очевидців, люди часу не гаяли та скоріш хапали уцілілі пляшки. На щастя, унаслідок пивної ДТП ніхто не постраждав.
01:08 Поліція взялася за горе-водіїв, які залишають свої авто на місцях для людей з інвалідністю, тому що зазвичай вони найближчі до входу. Відтак, біля ТРЦ «Аеромол» інспектори винесли постанову 33-річного водія, який порушив правила паркування.
01:43 Протягом минулого тижня до Бориспільського відділу поліції надійшло понад 420 звернень громадян. З них 13 кримінальних справ. Станом на 15 липня – п’ять розкрито.
04:19 На спецлінію «102» патрульні полісмени минулого тижня отримали майже 400 викликів. Зокрема, восьмеро бориспільців стали жертвами крадіжок.
04:58 Протягом минулого тижня працівники комунального підприємства «Бориспільводоканал» ліквідували чотири пориви водопроводу.
05:36 На сьогодні лише 21% містян сплатили за послуги з вивезення побутового сміття. Цифру констатував на нараді директор виробничого управління комунального господарства Володимир Найчук.
07:25 Мешканці вулиць Франка та Широка занепокоєні станом території. Кажуть, через чагарники, які там виросли, дорослим страшно ходити ввечері, діти ж навіть бояться гратися вдень. Із проблемою звернулися до депутата округу Миколи Костянця.
09:18 У рамках підготовки до позачергових виборів нардепів 9 липня відділ ведення державного реєстру виборців передав до міської ради попередній список та іменні запрошення дільничним виборчим комісіям.

Підписуйтеся на наш Telegram https://t.me/vBorispole
Більше новин Борисполя на сайті http://tvboryspil.com