Питань забезпечення прозорості та запобігання корупційним ризикам під час публічних закупівель навчали в КОВА

Питань забезпечення прозорості та запобігання корупційним ризикам під час публічних закупівель навчали в КОВА
1 Листопада 2023, 16:37
Поділитися:

У рамках антикорупційної політики в Київській обласній військовій адміністрації відбувся семінар щодо принципів забезпечення прозорості та запобігання корупційним ризикам під час публічних закупівель. Захід організував Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області.

Семінар провела експертка торговельного майданчика Zakupki.Prom, керівниця відділу розвитку держзакупівель Олена Парфенюк, яка має великий досвід у сфері роботи електронної системи закупівель.

У навчанні взяли участь уповноважені особи у сфері публічних закупівель та працівники, дотичні до публічних закупівель Київської області.

До цього з початку року Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області організував та провів вже 7 короткотермінових семінарів підвищення кваліфікації з питань антикорупційної державної політики, запобігання проявам корупції та доброчесності для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування області. Усього протягом звітного періоду пройшли навчання близько 800 державних службовців.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація