“Пишаюсь, що я українець”, – Вадим Токар привітав громаду з Днем Незалежності

image
24 Серпня 2021, 10:23
Поділитися:

Макарівський селищний голова Вадим Токар привітав громаду та всіх українців з Днем Незалежності України.

24 серпня 2021 року Україна святкує 30 років незалежності. Макарівську громаду та всю Україну привітав Макарівський селищний голова Вадим Токар. Він відмітив історичне бажання українців бути вільними, відзначив тернистий шлях до власної незалежності, подякував тим, хто жертвував власним життям і здоров’ям заради цього та побажав постійно відчувати гордість за власну країну.

З Днем Незалежності України!

У цей доленосний день 30 років тому втілилася історична мрія багатьох поколінь українців – наше прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити на власній землі у своїй суверенній державі. День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав почуття самоствердження та самоідентичності, які за за 30 років стали лише міцнішими.

На жаль, Україна і сьогодні виборює право на свою справжню незалежність, територіальну цілісність, на власну думку та мирне майбутнє. Ми з вами є свідками подій, які загартовують дух української нації, виховують в кожному з нас повагу і любов до своєї Батьківщини.

В День Незалежності хочу щоб ми разом згадали тих Героїв, які поклали своє життя і здоров’я заради нашої свободи

Друзі, вітаю вас! Нехай серця будуть сповнені почуттями гордості за власну державу.

Щиро бажаю злагоди вашим сім’ям, міцного здоров’я та впевненості у майбутньому нашої країни.

З Днем Незалежності! Пишаюсь, що я українець!

Раніше інформаційне агентство “MKV” повідомляло, що у Макарові урочисто відзначили День Державного Прапора України. Миттєвості урочистих подій до Дня Прапору у Макарівській громаді можна подивитись у фотозвіті ІА “MKV”.

Джерело