“Пишаюсь нашим містечком та його жителями”, – Вадим Токар привітав жителів селища з Днем Макарова

image
4 Жовтня 2023, 10:29
Поділитися:

Макарівський селищний голова звернувся з привітанням до мешканців з нагоди Дня Макарова і відмітив що поки не час для гучних святкувань до яких всі звикли.

Макарів і досі оговтується від ран, нанесених російськими окупантами в лютому-березні 2022 року, і досі втрачає своїх найкращих синів у визвольних боях на сході й півдні нашої держави.

“Захоплююсь дружністю, єдністю та згуртованістю макарівчан. Всупереч всім випробуванням та страшним втратам, ви знаходите сили і можливості боротися далі за свою свободу, а наше містечко продовжує відбудовуватися”, – підкреслив Макарівський селищний голова.

Вадим Токар із скорботою згадав про мешканців та уродженців Макарова, які віддали життя за те, щоб наше небо було мирним та сердечно подякував захисникам і захисницям, справжнім патріотам рідної держави, які у пеклі війни продовжують сталево тримати оборону, рятують життя та наближають нашу Перемогу.

Сам Вадим Токар залишався у громаді та селищі Макарів зі зброєю в руках протягом всього терміну активних бойових дій у лютому–березні 2022 року за що був відзначений державною нагородою.

“Пишаюсь нашим містечком та його жителями. Вірю, що спільними зусиллями нам вдасться відбудувати і розвивати його, щоб воно було затишною домівкою для своїх мешканців і лишало по собі неймовірні враження для гостей”, – наголосив Макарівський селищнй голова.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що у Макарові на Київщині покажуть унікальну фотовиставку про окупацію Макарівської громади.

Презентація виставки відбудеться 4 жовтня о 12:00 в кінотеатрі «Ольвія» в Макарові. На честь відкриття відбудеться показ чотирьох короткометражних фільмів, присвячених боям за Макарів та досвіду життя в окупації.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело