Пиріжки по 5 копійок, недоїдений бюлетень та молодики із битами: У поліції розповіли, як пройшли вибори

image
22 Липня 2019, 11:22
Поділитися:

21 липня правоохоронці зареєстрували 2105 заяв та повідомлень, які пов’язані з проведенням позачергових виборів.

Про це розповів голова Національної поліції Сергій Князєв.

У день виборів були зафіксовані такі порушення: незаконна агітація – 504; підкуп виборців – 74; перешкоджання здійсненню виборчого права – 67; конфлікти – 46; фотографування бюлетенів – 38; пошкодження бюлетенів – 31; повідомлення про замінування – 26.

Сергій Князев також зазначив, що подекуди правоохоронці фіксували досить цікаві випадки. Наприклад, продаж пиріжків по 5 копійок під виборчою дільницею.

«Поліція зафіксувала велику кількість «гастролерів» – велику кількість молодих людей, які заявляли, що їдуть на рибалку, а поліція знаходила їх біля виборчих дільниць із битами, зброєю та держаками для лопат. У Торецьку невідома особа кинула пачку бюлетенів в урну для голосування. У Львові літня жіночка порвала бюлетень і намагалася його з’їсти. Представники «Опори» на чотирьох дільницях виявили вже підписані протоколи до закінчення виборів», – зазначив голова поліції.

Читайте також: Зеленський розповів про своє бачення роботи нового Парламенту – у пріоритеті визволення українських політв’язнів

Читайте також: Вибори до Парламенту: Уточнені дані Національного екзит-полу

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV