Призов на строкову службу стартує у жовтні

image
20 Серпня 2019, 14:24
Поділитися:

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради 19 серпня 2019 року розглянув питання про організацію та проведення у Борисполі призову громадян України на строкову військову службу.

Призов триватиме з 1 жовтня по 31 грудня 2019 року. На строкову військову службу призиватимуться громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старші особи, які не досягли 27–річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову.

Рішенням виконкому утворено призовну комісію, комісію медичного персоналу для медичного огляду призовників, резервну призовну комісію, резервну комісію медичного персоналу для медичного огляду призовників, комісію для вивчення особистостей призовників, їх морально-ділових якостей та сімейного стану. Затверджено графік роботи призовної комісії, графік виділення транспортних засобів, перелік інструментарію, медичного та господарського майна, необхідного для оснащення кабінетів для проведення медичного огляду призовників.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама