Прийом громадян з особистих питань

image
3 Лютого 2019, 16:15
Поділитися:

30 січня у приміщенні міської ради відбувся прийом громадян з особистих питань. Розпочав його міський голова Михайло Нетяжук, завершив спілкування з фастівчанами секретар міської ради Сергій Ясінський. Слід відзначити, що частина питань, з якими відвідувачі звертались до посадовців, були пов’язані чисто з несумлінним виконанням обов’язків чи навіть не зовсім чутливим ставленням відповідальних осіб до людських потреб.

Так, жителька вулиці Кривоноса нарікала на те, що в її багатоповерхівці  жеківці неякісно провели ремонт покрівлі, через що горище завалене снігом. Також на працівників контори скаржилась мешканка вулиці Галафеєва. Заявниця повідала, що КП  «Фастівська ЖЕК» не виконує умови договору в частині зобов’язань по вивезенню габаритного сміття, а також розповіла про некоректну поведінку головного інженера цієї установи. Своїми проблемами, які виникли, певне, через нехлюйство працівників бюро технічної інвентаризації та Державного земельного кадастру при оформленні документів, поділились фастівчани з вулиці Квітневої та Соборної.

Громадяни, які звернулися на особистий прийом отримали необхідні відповіді та консультації. За результатами розгляду дано доручення керівникам відповідних структурних підрозділів опрацювати порушені під час прийому фастівчанами питання та в межах чинного законодавства надати допомогу у їх вирішенні 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua